Nieuwe Duofiets geschonken door ledevereniging Thebe Extra

Dongen 7 november 2019.

Enige tijd geleden had onze secretaris Wim de stichting Stimuleringsfonds Thebe Extra Midden-Brabant (STEM) aangeschreven, voor mogelijkheden tot sponsoring van ons project. De reactie had ons in eerste instantie enigszins verward, want we werden uitgenodigd om ons projectvoorstel te presenteren. Het programma daartoe was strak en liet slechts 13 minuten toe, om de commissie in de gelegenheid te stellen het grote aantal aanvragen in een middag te kunnen beoordelen.

Op 24 oktober zijn Isolde en Piet naar Tilburg gegaan voor een zeer korte en krachtige presentatie. Hoewel ze er zelf in alle bescheidenheid niet heel tevreden over waren, bleek dat de commissie toch onder de indruk moet zijn geweest want we zijn spoedig daarna uitgenodigd voor het ontvangen van het resultaat.

Vandaag was het zo ver en werden we samen met andere projecten die in de prijzen waren gevallen verwelkomd in de Cammeleur te Dongen. Na een korte introductie van de ledenvereniging Thebe en het welzijnsprogramma, mochten alle gelukkigen hun gehonoreerde projectvoorstel toelichten en een cheque in ontvangst nemen. Het was inspirerend om te zien hoeveel prachtige initiatieven er genomen worden in onze regio en hoe ruimhartige STEM deze ondersteunt.Nieuwe Duofiets geschonken door ledevereniging Thebe Extra

Wij mochten een bedrag in ontvangst nemen voor de aanschaf en onderhoud van een complete duofiets met trapondersteuning! Hier zullen onze gasten en vrijwilligers nog vele jaren plezier van hebben.

Wat een avond!